KBH INDUSTRI & designgulve

KBH Industri- og Designgulve ApS er ejet af Michael Larsen, som er den udarbejdende direktør, og på kontoret sidder hans kone Bine. Firmaet er opbygget omkring et reelt sæt af værdier, som stammer fra Michaels jyske rødder.

Han er født og opvokset i Silkeborg, som han stadig besøger den dag i dag. Hos ham står man ved sit ord, og tillid er en grundsten i hans opfattelse af folk.

Michael går højt op i kvalitet, og han laver ikke et gulv han ikke kan stå inde for. Du får derfor ikke blot en gulvmand, men den bedste rådgiver på markedet.

Med sine 11 års erfaring med disse gulvtyper, har Michael oparbejdet en stor viden om både fordele og risici samt hvilket gulv der bør og ikke bør laves til jeres projekt. Han laver aldrig et gulv han ikke mener er en holdbar løsning.​

Desuden har KBH Industri- og Designgulve ApS siden sin opstart for blot 2 år siden haft den ene rekord måned efter den anden, og vi har afsluttet nogle flotte år. Vi har selvfølgelig også oplevet udfordringer, men vi er her for at blive, og intet kan slå os ud. 

Uanset hvad branchen har budt os, har det kun gjort os stærkere, og vi har fået en bred skare af faste erhvervskunder, der har valgt Michael som deres fortrukne og faste gulvleverandør, heriblandt:

  • ​Flere medicinalvirksomheder,
  • ​Jan Nygaard A/S,
  • ​Einar Kornerup A/S,
  • ​Glostrup Forsyning,
  • ​Københavns Lufthavne A/S,
  • ​Per Aarsleff A/S
  • Jakon
  • ​Mf.​

​I firmaet er der ansat en håndfuld gode loyale mænd med mange års erfaring i branchen, som står firmaet bi og støtter Michaels passion for kvalitet.

Michael kombinerer sin store erfaring og høje krav til et kvalitetsarbejde, for at levere det bedste resultat hver gang.

Du får en gulvmand der er personligt til stede med sine folk, og du har altid kontakten direkte med Michael.

Han leverer aldrig et gulv, han ikke selv er med ind over, og alt dette uanset størrelsen på projektet.

I firmaet benyttes kun de bedste maskiner og produkter på markedet. Vi har altid en leverandør i ryggen, der kun leverer kvalitetsprodukter. Vores maskiner arbejder med direkte sug med de bedste støvsugere, således at der opnås næsten støvfrit arbejde.

Har du behov for totalt støvfrit arbejde kan dette også tilbydes i samarbejde med vores netværk, hvor støvvæg kan opsættes.

KBH Industri- og Designgulve ejer blandt andet Danmarks 2. største selvkørende diamantsliber med de dertilhørende største støvsugere på markedet. Dette sikrer det gode arbejdsmiljø og oplevelser for ansatte og kunder.

Vi har altid en løsning på dit projekt, hvor kvalitet, personligt håndværk og kontakt er i fokus.​​​

Se mere om hvad vores netværk af kunder og leverandører siger om os

​få et uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vedhæft billede *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

2750 Ballerup

Telefon: +45 61 71 45 48

E-mail: info@kbh-idg.dk