​Diamantslibning

KBH Industri- og Designgulve ApS tilbyder diamantslibning, som udføres af kompetente fagfolk og markedets bedste maskiner. Vi har Danmarks andenstørste automatiske slibemaskine med tilhørende støvsuger, samt øvrigt top maskinelt udstyr, som sørger for et næsten støvfrit arbejde.

Vi tilbyder slibning af betongulv gammelt som nyt, hvor kunden og projektet afgøre hvilken glans der ønskes at slibes op i eks. glans 50 eller glans 90 (også kaldet Superfloor 50 og Superfloor 90).

Man opnår et yderst slidstærkt gulv, der med den rette vedligeholdelse kan holde i mange år, og med meget lave omkostninger til denne vedligeholdelse. Gulvet er meget let at rengøre, da støv og snavs lægger sig løst ovenpå.

Hvert gulv får et unikt udseende, og det kan tilpasses hvor synligt sten og struktur i betonen skal fremstå. Det bliver et smukt gulv med en fantastisk finish.

Diamantslibning anvendes også oftest som opretning af gulv før anden belægning som f.eks. epoxy, hvor eventuelle ujævnheder, huller eller gammel gulvrest afslibes, eller glitterspor slibes væk, som en nylagt beton ofte efterlader.

KBH Industri- og Designgulve laver ofte disse typer gulv for:

  • ​Industrikunder, der har store krav til let rengøring, høj slitage og støvfrit resultat.
  • ​I lagerlokaler med stor slidtage.
  • ​I kontorbygninger, restauranter og butikker, hvor resultatet bliver alt fra et råt look til et højblankpoleret gulv.
  • ​I diverse kældre, maskinrum, varmerum mf.

​få et uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vedhæft billede *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

2750 Ballerup

Telefon: +45 61 71 45 48

E-mail: info@kbh-idg.dk