flydemørtel

KBH Industri-og Designgulve ApS tilbyder en flydemørtelløsning, som er den ideelle belægning hvis et skævt gulv skal rettes op, eller hvis et gammelt betongulv ønskes livet op.

Fordelen ved flydemørtel er at give en hurtig udlægning med et plant resultat, samt et flot udseende, god slidstyrke og bæreevne. Arbejdet kan afsluttes med en slibning, så resultatet kan blive spejlblankt, meget slidstærkt og næsten helt vedligeholdelsesfrit eller der kan udføres en Epoxybelægning ovenpå.

KBH Industri- og Designgulve ApS er indehaver af en ny stor flydemørtelpumpe, som gør at vi kan udføre de helt store projekter, både som afretningslag og/eller med slibning 

efterfølgende med Danmarks andenstørste automatiske slibemaskine, som vi er indehaver af med dertilhørende store industri-støvsugere.

Flydemørtelgulv benyttes ofte som undergulv, og er ideelt for at oprette en skævhed på et eksisterende gulv eller for at lave en faldopbygning, også kaldet hældende gulve.

Vi laver det både på nybyggerier og som en del af renovering i alle slags bygninger, men er specielt velegnet til steder hvor gulvene udsættes for en stor del slid.​​

​få et uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Vedhæft billede *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os

2750 Ballerup

Telefon: +45 61 71 45 48

E-mail: info@kbh-idg.dk