Vi tilbyder

Diamantslibning

Referencer

Diamantslibning

KBH Industri- og Designgulve ApS tilbyder diamantslibning, som udføres af kompetente fagfolk og markedets bedste maskiner. Vi har Danmarks andenstørste automatiske slibemaskine med tilhørende støvsuger, samt øvrigt top maskinelt udstyr, som sørger for et næsten støvfrit arbejde.

Vi tilbyder slibning af betongulv gammelt som nyt, hvor kunden og projektet afgøre hvilken glans der ønskes at slibes op i eks. glans 50 eller glans 90 (også kaldet Superfloor 50 og Superfloor 90).

Man opnår et yderst slidstærkt gulv, der med den rette vedligeholdelse kan holde i mange år, og med meget lave omkostninger til denne vedligeholdelse. Gulvet er meget let at rengøre, da støv og snavs lægger sig løst ovenpå.

Hvert gulv får et unikt udseende, og det kan tilpasses hvor synligt sten og struktur i betonen skal fremstå. Det bliver et smukt gulv med en fantastisk finish.

Diamantslibning anvendes også oftest som opretning af gulv før anden belægning som f.eks. epoxy, hvor eventuelle ujævnheder, huller eller gammel gulvrest afslibes, eller glitterspor slibes væk, som en nylagt beton ofte efterlader.

Den gode service

Vi samler på glade kunder

KBH Industri- og Designgulve ApS er ejet af Michael Larsen, som er den udarbejdende direktør, og på kontoret sidder hans kone Bine. Firmaet er opbygget omkring et reelt sæt af værdier, som stammer fra Michaels jyske rødder.

Det helt rigtige valg

KBH Industri- og designgulve laver ofte disse typer gulv for:

Skræddersyet tilbud

Kontakt os for at høre mere

Flydemørtelgulv benyttes ofte som undergulv, og er ideelt for at oprette en skævhed på et eksisterende gulv eller for at lave en faldopbygning, også kaldet hældende gulve.

Vi laver det både på nybyggerier og som en del af renovering i alle slags bygninger, men er specielt velegnet til steder hvor gulvene udsættes for en stor del slid.​​

Få et tilbud