Vi tilbyder

Industrigulve - Epoxy

Referencer

Industrigulv i slidstærk kvalitet

Et industrigulv er beregnet til industrielle virksomheder, som har behov for et slidstærkt gulv, der kan holde til lidt af hvert.

Gulvlægger Michael Larsen har mange års erfaring med lægning af gulve hos virksomheder, hvor man har behov for et solidt underlag, der ikke slides så let. Vi har mange kunder på Sjælland, men arbejder med gulve for kunder i hele landet.

Vi anbefaler industrigulv til både hård og let industri, hvor der er behov for et godt gulv, der kan arbejdes sikkert på. Gulvet kan fås med en glat eller skridsikker belægning alt efter, hvad man ønsker. Få dit betongulv i alle farver og størrelser.

Den gode service

Vi samler på glade kunder

KBH Industri- og Designgulve ApS er ejet af Michael Larsen, som er den udarbejdende direktør, og på kontoret sidder hans kone Bine. Firmaet er opbygget omkring et reelt sæt af værdier, som stammer fra Michaels jyske rødder.

Det helt rigtige valg

Få industrigulv til mange formål

Der er en grund til, at man kan anvende industrigulv mange steder. Det skyldes naturligvis, at det er hårdført og aldeles holdbart.

Det kan blandt andet lægges i:

Alle gulve bliver slebet godt og grundigt med diamant med direkte sug for at undgå støvgener og for at få den maximale vedhæftning til undergulv.

Ønsker du en god pris på industrigulv, eller en pris på et fugefrit gulv, er du velkommen til at ringe og forhøre dig hos os.

Skræddersyet tilbud

Bestil dit gulv hos os

Har du planer om at få lagt et industrigulv i din virksomhed, er Michael Larsen parat til at løfte opgaven samt give dig et uforpligtende prisoverslag. Kontakt os på: +45 61 71 45 48.

Få et tilbud